First class internet aan laten sluiten 

 

Met het gebruik van IP-adressen is het mogelijk om verkeer van plaatsen te scheiden. Verkeer stroom gebasserd op labels en niet op de IP. Met een back-up oplossing kan je direct door gaan en is je bedrijf bereikbaar tot het probleem opgelost is.  

Het is zeer belangrijk om te weten wat de bandbreedte voor jouw kantoor is. Te lage breedte gaat dit ten koste van de productiviteit. Aan de andere kant brengt een te hoge bandbreedte juist extra kosten mee. Het is aan te raden om een balans te vinden tussen deze twee. De balans tussen de download snelheid en de upload snelheid is een aspect. Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je aansluit. Wil je gebruikmaken van additionele diensten, dan word je hier vaak goed mee geholpen.   

Of je nu thuis of op kantoor werkt, met een zakelijk internetabonnement van 123zakelijkinternet.nl heb je alles wat je als ondernemer nodig hebt. Het is mogelijk met een snelheid tot wel 1000 Mbit/s. En misschien wel het belangrijkste; Je ontvangt zakelijk internet van de hoogst mogelijke kwaliteit. De aangeboden snelheid van kabelproviders is ook de werkelijke snelheid die je op jouw adres kunt halen. Er moet dan wel kabelinternet op jouw adres beschikbaar zijn. Het snelste landelijk verkrijgbare internet en tv-pakket, gebaseerd op downloadsnelheid. First class internet. 

Extra opties 

Bij Clearmind.nu kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jouw internetlijn een storing hebben. 

Conclusie 

Is het aansluiten van zakelijk internet verstandig? Ja, absoluut. Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel, veilig en snel internet! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *